Een auto rijden zonder BKR registratie doe je bij Drivenjoy

Het gemak van een auto abonnement zonder BKR

Je wilt een nieuwe auto, maar geen BKR-check

Voor een autoabonnement

word je niet getoetst.

Je bent toe aan een nieuwe auto. Een leuke Peugeot, een comfi DS of een elektrische Citroën, bijvoorbeeld. Om jouw droomauto te rijden heb je een paar opties. Je kan je spaarvarken stukslaan, je ouders lief aankijken, of je gaat naar een garage en koopt er eentje met een lening.

In dat laatste geval moet de geldverstrekker jouw schuld aanmelden bij het Bureau Krediet Registratie - als je de toets tenminste doorkomt. Want al jouw leningen vanaf €250 (huis, mobiele telefoon, tv, studie, et cetera) staan bij BKR geregistreerd. Voor elke nieuwe lening wordt eerst jouw kredietwaardigheid gecheckt. Heb je veel afbetalingsverplichtingen, dan is de kans groot dat een financier jouw lening voor een auto weigert. Voor jouw eigen bestwil, trouwens, want dikke schulden zijn niet okay.

Auto abonnement zonder BKR

Drivenjoy zal jouw kredietwaardigheid niet testen en we gaan je ook niet aanmelden. Dat is ook niet nodig. De auto waarin jij lekker geniet, is en blijft ons eigendom. Je betaalt een vast bedrag per maand, en that’s it. Geen borg, geen gedoe, geen registratie, niks. Jij kan je spaargeld gewoon besteden aan andere belangrijke dingen, zoals een huis, een goede telefoon, een verbouwing, zonnecollectoren of een warmtepomp.

Jouw eigen verantwoordelijkheid

Wij maken er dus ook geen probleem van als je al een negatieve BKR-registratie hebt. Wij vinden dat dit jouw eigen verantwoordelijkheid is. Maar wees alsjeblieft eerlijk naar jezelf. Als je dik in de schulden zit, is het misschien niet handig om een maandelijkse verplichting aan te gaan.

Wederzijds vertrouwen

Wanneer we jouw betaling niet op tijd ontvangen, zetten we jouw abonnement on hold. Dat gaat van het een op het andere moment. Je kunt dan niet meer in je auto stappen en de motor starten. Voor wat hoort wat. Wij willen jou kunnen vertrouwen zoals jij op ons kan vertrouwen. Wees open en transparant. Wanneer jouw ideale auto eigenlijk een tikkie te duur is, kan je beter een goedkoper model kiezen. Vraag ons om advies. Wij helpen je aan de auto die bij jou en je situatie past. Het Bureau Krediet Registratie in Tiel hoeft daar nul komma niks van te weten.