Het auto abonnement is ideaal voor ZZP’ers

Het auto abonnement is ideaal voor ZZP’ers

0

door Bas op 05.02.23

Laatst bijgewerkt op 23.03.23 10:44

Voor ZZP'ers is een auto abonnement een interessante optie. De auto wordt geleverd met btw nacalculatie, wat betekent dat de auto fiscaal aantrekkelijk is. Je hoeft dus geen enorme investering te doen en een auto te kopen om zakelijke ritten te maken en fiscaal voordeel te behalen.

Overige voordelen van een auto abonnement voor ZZP’ers zijn:

  • Flexibiliteit: Veel auto-abonnementsplannen bieden de mogelijkheid om gemakkelijk te wisselen tussen verschillende auto's, afhankelijk van de veranderende behoeften van een ZZP'er.
  • Voorspelbare kosten: ZZP'ers kunnen profiteren van een voorspelbare maandelijkse uitgave voor hun auto, zonder zich zorgen te maken over onverwachte kosten voor onderhoud en reparaties.
  • Besparing op kosten: Auto-abonnementsplannen kunnen, afhankelijk van de provider, goedkoper zijn dan het kopen van een auto of het leasen ervan.
  • Geen zorgen over verkoop: ZZP'ers hoeven zich geen zorgen te maken over de verkoop van hun auto aan het einde van de abonnementsperiode.
  • Professionaliteit: ZZP'ers kunnen profiteren van een scala aan voertuigen, waaronder nieuwe en zakelijke modellen, om hun professionele beeld te versterken.
  • Geen administratieve verantwoordelijkheid: Veel abonnementen nemen de administratieve verantwoordelijkheid voor verzekeringen, wegenbelasting en andere verplichtingen uit handen van de ZZP'er.

Kortom, auto abonnementen zijn een interessante optie voor ZZP'ers die betrouwbare auto's willen rijden tegen lagere maandkosten en fiscale voordelen. Je betaalt alleen de maandelijkse termijnen voor het autoabonnement en geniet van alle voordelen en gemakken die erbij komen kijken. Zo kun je als zzp'er een auto rijden met behulp van auto abonnementen, terwijl je fiscaal profiteert.

Drivenjoy gebruikt cookiesdoor dit te accepteren helpt u ons de service te verbeteren en aan te passen.