Drivenjoy Auto Abonnement Reviews

Leasen? DrivenJoy!

Ik ben normaliter niet van het schrijven van reviews. Maar DrivenJoy verdient er echt een! Ik kan me geen betere “Lease maatschappij bedenken met deze concept van leasen zonder de jaren lange contracten. De aflevering, de auto, alles is heel goed geregeld en de communicatie als er iets mis is is ook enorm goed. Als jij van plan was te gaan leasen, zou ik dit zeker via drivenjoy doen.

Jay Visch⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Een prima Lynk&co alternatief.

Prijzen zijn redelijk aan de hoge kant maar je krijgt wel meer kilometers. Het beste zou altijd nog km vrij zijn. Verder bieden ze geweldige autos aan met veel luxe opties. De service is veder prima. Ook qua autowassen of onderhoud oid.

Johnethen⭐️⭐️⭐️⭐️

Alles is volgens afspraken gegaan.

Fijne ontvangst en nieuwe auto met 3 km op de teller. Tot nu kunnen wij niets negatiefs zeggen.

Sherina Michael Kohnert Bakridi⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Perfect!

Goede communicatie, duidelijk en snel geregeld

Peter⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Meedenkend bedrijf

Had met best wat spoed een auto nodig. Drivenjoy dacht direct met mij mee en ging opzoek naar oplossingen. Dit leverde een goed aanbod op. De auto werd heel keurig en snel bij mij thuis afgeleverd volgens de afspraken. Er was iets verkeerd gegaan met de omschrijving van de schade die de auto al had. Dit werd na één mailtje keurig recht getrokken. De rest van de papieren afhandeling is ook keurig geregeld.

van Leeuwen⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Snel en betrouwbaar

Mijn huidige auto was motorisch niet meer goed, en moest zo snel mogelijk een andere auto hebben, drivenjoy bood me een snelle alternatief voor vervangende vervoer. Binnen enkele dagen kon ik gebruik maken van Drivenjoy. Top!

Brahim Asag⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Een goed alternatief voor private lease

MIjn wagen van 15 jaar oud gaf het vrij plotseling op. Ik had dat zien aankomen bij de laatste APK keuring waar de garage al aangaf dat de versnellings bak binnenkort aan vervanging toe was. Ik was sindsdien al aan het kijken voor een nieuwe private lease wagen, maar ik zat aan te hikken tegen de leasetijd ivm leeftijd en gezpndheid. Nu ik voor een voldongen feit stond kwam ik drivenjoy.nl tegen. Dit bedrijf bood een soort private lease aan maar met een maandelijkse opzeg termijn. Iets duurder als private lease, maar precies wat ik zocht. Na een achtergronds onderzoek van het bedrijf was ik ook gerust gesteld in de betrouwbaarheid en ben ik ingestapt. Bij het invullen van de online aanmelding had ik wat vragen die ik meteen kon stellen aan de chat hulp die aangeboden werd en vrijwel meteen werd beantwoord. Ik maakte een keuze uit de beschikbare autos en 3 dagen later kwam een splinternieuwe auto bij mij voorrijden, Als de auto niet bevalt kun je elke maand opzeggen of een andere wagen kiezen. Ik heb hier geen ervaring mee, maar goed om die optie te hebben. De (digitale) papieren (verzekering, kenteken) kreeg ik een paar dagen later per email opgestuurd. Al met al een zeer positieve ervaring en kan ik die aanraden voor een ieder die zit aan te hikken tegen een private lease contract vanwege lease duur en de bijbehorende boete bij het eerder inleveren.

Wim van de Bospoort⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Prima oplossing voor een korte lease periode

Snelle, efficiënte en goede service. Eenvoudig proces en behulpzame medewerkers bij vragen.

Zijlstra⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Drivenjoy gebruikt cookiesdoor dit te accepteren helpt u ons de service te verbeteren en aan te passen.