De nadelen van private lease; waarom het auto abonnement een beter alternatief is.

De nadelen van private lease; waarom het auto abonnement een beter alternatief is.

0

door Bas op 05.02.23

Laatst bijgewerkt op 06.02.23 14:42

Private lease is een populaire optie voor particulieren die een nieuwe auto willen rijden en zich daarbij geen zorgen hoeven te maken over afschrijving, onderhoud en reparaties. Hoewel het veel voordelen biedt, zitten er ook beperkingen aan private lease. Het grootste nadeel de lange looptijd van contracten. Een gemiddeld lease contract heeft een duur van 48 maanden. Dat is 4 jaar. U zit dus 4 jaar vast aan dezelfde auto en aan dezelfde voorwaarden. Als u behoeften veranderen, verandert het leasecontract helaas niet met u mee. Als klap op de vuurpijl wordt u ook nog eens geregistreerd bij het BKR. Die hypotheek voor een nieuwe woning kunt u dus ook wel uit uw hoofd zetten.

Gelukkig biedt het auto abonnement een betere en flexibelere oplossing voor mensen die op zoek zijn naar een auto zonder bkr registratie. U krijgt toegang tot een moderne auto met een vast maandbedrag, inclusief onderhoudskosten en verzekering. Bovendien kunt u van auto wisselen als dat nodig is.

Al met al biedt het auto abonnement veel meer flexibiliteit dan traditionele private lease, waardoor het ideaal is voor mensen die op zoek zijn naar een auto zonder bkr-registratie. Als u meer wilt weten over het auto abonnement, neem dan contact met ons op. Wij kunnen u informeren over alle beschikbare auto abonnement opties en u helpen om de beste oplossing voor u te vinden!

Drivenjoy gebruikt cookiesdoor dit te accepteren helpt u ons de service te verbeteren en aan te passen.