Altijd de juiste auto voor het juiste moment

Altijd de juiste auto voor het juiste moment

0

door Bas op 10.07.22

Laatst bijgewerkt op 11.11.22 09:22

Levensgebeurtenissen kunnen een flinke impact op je leven hebben.

Je kent ze wel:

  • Verhuizen
  • Werk (nieuwe baan)
  • Samenwonen
  • Trouwen
  • Kinderen krijgen
  • Uit elkaar gaan
  • Pensioen

Als zich zo’n gebeurtenis voordoet, is het slim om goed naar je financiële situatie te kijken… En naar je auto!

Past je auto je nog? Is-ie te groot? Wordt-ie te klein? Is-ie te duur? Of zou je juist meer geld aan mobiliteit willen besteden?

In een leven gebeuren de gekste, leukste en vervelendste dingen. Drivenjoy kan niet in jouw portemonnee kijken, maar we denken graag met je mee. Onze abonnementen zijn bijvoorbeeld zo flexibel als een artiest van Cirque du Soleil. Als je een andere auto nodig hebt, passen we je abonnement aan.

Stel, je gaat over twee maanden trouwen en je wilt chic voor de dag komen…

Kies maar.


In de kerstvakantie ga je met vrienden en vriendinnen op skivakantie en heb je een ruime SUV nodig.

Aan jou de keus.


Je bent weer single en wilt wat meer vroem, vroem in je leven.

At your service.


Komende maand heb je een date met een oogverblindende hot shot en kan je wel een avantgardistische voiture gebruiken.

Voilà.


Behoeften veranderen. Er komt een moment dat kinderen lang genoeg met gebogen nekken op de achterbank hebben gezeten. Of dat je meer mensen gaat vervoeren of grotere voorwerpen in de achterbak moet proppen, omdat je een paard hebt gekocht. Misschien ben je verder van je werk gaan wonen en zoek je meer comfort. Misschien vind je het maandbedrag te hoog en wil je een tikkie goedkoper gaan rijden.

Met het flexibele auto-abonnement van Drivenjoy kun je alle kanten op. Je zit nergens aan vast. Autorijden met een abonnement lijkt wat dat betreft op daten. Je kan een auto langere tijd onderzoeken voor je jouw definitieve ja-woord geeft. Je kan overstappen op elektrisch, je kan van groot naar klein, je kan van snel naar nog sneller of van eenvoudig naar ultraluxe.

Met een Drivenjoy abonnement heb je altijd de juiste auto voor het juiste moment. Je kan kiezen uit allerlei verschillende modellen van drie topmerken: Peugeot, Citroën en DS Automobiles. De auto’s zijn nieuw of verkeren in nieuwstaat en hebben een 5-sterren beoordeling. Onze eerste klas service krijg je erbij cadeau.

De perfecte manier van autorijden bestaat niet.

Er is altijd iets om je over op te winden.

  • Wie een nieuwe auto heeft gekocht, zou willen dat zijn voertuig niet zo snel in waarde daalt.
  • Wie least kan balen van de lange looptijd.
  • Wie met een lening een auto heeft gekocht, zal zich na vijf jaar misschien afvragen waarom hij nog steeds aan het afbetalen is, terwijl hij zijn auto al heeft ingeruild.

Toch durven wij te zeggen dat een auto-abonnement van Drivenjoy de perfecte oplossing is voor een kortere periode. Je hebt de vrijheid om de auto te kiezen die het best bij jouw situatie past, voor een vast bedrag per maand, zonder vervelende verrassingen. Je rijdt weg en maakt plezier. Met of zonder kinderen.

Vergelijk het met een match made in heaven. Veel fijner wordt het niet.

Gerelateerde artikelen

Drivenjoy

De mythes van het auto-abonnement ontkracht

Een auto-abonnement is een relatief nieuwe manier van autorijden. En je weet, als er iets nieuws op de markt verschijnt, doen al snel verhalen de ronde waar niets van klopt. Vandaar dat we nu een paar mythes over het auto-abonnement willen debunken.

Lees meer
Drivenjoy

Wie zit er graag 5 jaar aan een auto vast?

Auto’s zorgen voor een gevoel van vrijheid. Je kan gaan en staan waar je wilt. Tegelijkertijd vinden veel mensen een lening of een leasecontract een blok aan hun been. Wie zit er graag 60 maanden (5 jaar) vast aan een auto? Het auto-abonnement van Drivenjoy verlost je van deze kopzorg.

Lees meer