Reserveer nu: Een Drivenjoy Abonnement Auto

De voordelen

Geen lock-in contracten. Na de gekozen bindingstijd mag je de auto iedere maand inleveren. Kies voor 6 maanden en ontvang 50 euro korting per maand!

Eenvoudige online betaling. Je betaalt vooraf per maand. Als je geen creditcard hebt, stuur ons dan een bericht in de chat om met een betaalpas te betalen.

2000 kilometer per maand inbegrepen. Drivenjoy staat voor vrijheid, met oog voor de omgeving. Geniet ervan!

Levering aan huis. Als je de auto niet zelf komt ophalen, brengen we hem tegen kostprijs bij je thuis.

Bijna alles inclusief. Op tanken en e-laden na zijn alle kosten bij Drivenjoy inbegrepen. En… geen BKR-registratie!

All-season banden zijn standaard inbegrepen. Bij slijtage wisselen wij ze om voor een nieuwe set!

Rijd in vier simpele stappen

Autorijden was nog nooit zo makkelijk. In vier simpele stappen neem je een abonnement op de auto waar jij je goed in voelt.

1 . Selecteer je auto

2 . Activeer je abonnement

3 . Haal de auto op of laat hem bezorgen

4 . Rijd weg en maak plezier

*Let op: de boeking verloopt normaal met een creditcard. Als je geen creditcard hebt, kunnen we de boeking handmatig voor je voltooien. Neem contact op in de chat en we zorgen dat je via een betaallink met een betaalpas kunt betalen!

Een abonnement op een auto geeft u dezelfde vrijheid als het zelf bezitten van de auto, maar u heeft alle vrijheid om het abonnement op te zeggen wanneer u maar wilt. Bovendien hoeft u zich geen zorgen te maken over verrassende kosten en waardeverlies door afschrijvingskosten.

Wat zit er in ons abonnement?

Wat is een Drivenjoy Abonnement Auto?

Een Drivenjoy Abonnement Auto is de jongste en makkelijkste manier om een auto voor jezelf te hebben. Je betaalt een vast bedrag per maand en als je de auto niet meer nodig hebt, of een andere wilt, zeg je het abonnement op of pas je het aan.

Met een Abonnement Auto heb je nauwelijks verplichtingen. Drivenjoy is de eigenaar van de auto en betaalt de verzekering en de wegenbelasting. We nemen de servicebeurten en reparaties voor onze rekening. Je rijdt dus zorgenvrij. Het enige wat we van jou verwachten is een vast bedrag per maand. Opzeggen doe je een maand van tevoren. Verder gaan we er van uit dat je de auto onderhoudt alsof die van jou is. Want dat is ie natuurlijk ook (een beetje).

Een Abonnement Auto van Drivenjoy

Nieuws

Flexible car subscription for expats Drivenjoy

The Ultimate Car Subscription Service for Expats

Are you an expat searching for a flexible and hassle-free way to drive a car without committing to long-term leases? Unlock Freedom and Convenience with Drivenjoy: the ultimate car subscription service for Expats

Lees meer

Drivenjoy gebruikt cookiesdoor dit te accepteren helpt u ons de service te verbeteren en aan te passen.